Kérem várjon
 
 
 
 

Bemutatjuk a GE legújabb LED közúti és utcai lámpatestjét, az SLBt-t, melynek köszönhetően a kültéri LED világítás előnyei mindenki számára elérhetővé válnak, még szoros költségvetés mellett is. A 35-100W HID és 24-36W CFL lámpatestek kiváltására tervezték. Nagyszerű megoldás kisebb utak, utcák és közösségi terek megvilágátáshoz, ahol mérsékelt szintű megvilágítás szükséges.

A Navona lámpatest az időtlen eleganciát - mely minden környezetben megfelelő- egyesíti fejlett optikai LED rendszerrel, amely biztosítja, hogy a fény a kívánt helyre irányuljon. A nagyobb energiahatékonyság, az alacsony karbantartási költségek és a kültéri vezérlőkkel való kompatibilitás sokoldalú, közterületi világítási megoldást eredményeznek.

Az ALIx LED kültéri világítótest kiemelkedő teljesítménnyel, stílussal és vonzó kialakítással rendelkezik. A modern technológia és formavilág kimagasló fényhasznosítást biztosít változatos területmegvilágítási igények mellett. Kisebb energiafogyasztása hosszú működési idővel párosul, ami megszünteti a folyamatos karbantartási költségeket, jelentős költségelőnyt lehetővé téve.

GE Dialux Plug-in

Töltsd le a GE plug-injét a világ vezető lighting designer softwereihez és máris hozzáférsz a legfrissebb GE Lighting adatbázishoz.

Plug-in letöltése

További kérdés esetén kérjük add meg elérhetőséged!

 

Lépj kapcsolatba értékesítőinkkel!

Fekete István

istvan.fekete@ge.com


Turzai Krisztián

Krisztian.Turzai@ge.com